Expozanti

PO-LI

O istorie indelungata a unui teritoriu atat de vast precum China inseamna in primul rand varietate. Fiecare regiune are propriul specific, iar fiecare dinastie sau generatie si-a adus o contributie proprie in gastronomia chineza. De aici bogatia savorilor ce satisface toate gusturile. Aceeasi diversitate pe care o regasim astazi si in meniul creat de Poli.

Japanos

Dieta japoneza se bazeaza pe principiul sanatatii si longevitatii. Mancarea japoneza nu este doar gustoasa, ci ofera si diverse beneficii pentru sanatate. Alimentele japoneze constau in mod traditional din alimente neprelucrate, zahar rafinat sau alimente si cantitati mari de cereale și legume.

Switchmorn

Multitudinea de sortimente delicioase ce ajunge în ceașca dumneavoastră, a parcurs un drum fascinant și complex. A crescut în cel mai fertil și curat sol, a fost selecționată de cele mai talentate mâini, transportată peste mări și țări și prajită sub supravegherea unor adevărați maeștrii în tehnica prăjirii cafelei.

Niji

Prietenii noștri care se ocupă de prepararea deserturilor japoneze, într-o multitudine de arome și culori.

Kanpai

Sushi pentru toate gusturile, preparate în fața ta.

IndiVan

Primul food truck care oferă mâncare indiană în România

Asia’n bucate

vine la noi în festival cu supe, tăieței, condimente, paste, conserve și toate bunătățile cu specific asiatic.

Sri Lanka Restaurant

Primul Restaurant cu Specific SriLankez din țară vine la AsianFood Fest.

Senzații Dulci by Ciricli

delicioasa vată de zahăr pe băț, în forme hazlii și colorate.

Delicii tradiționale

comercializează bunătăți dulci nu din una, nu din două, ci chiar din trei zone: România, Siria și Turcia.

Taiyaki House

Produse de patiserie japoneza în formă de pește, delicioase cât să te lingi pe degețele.

Butoiul cu inghetata

Inghetata artizanala, în peste 30 sortimente, toate realizate natural.

Parmafood

Parmafood  distribuie si promoveaza pentru peste 50 de producatori internationali, reusind ca in cei aproape 25 de ani de experienta sa aduca succes unor branduri internationale pe piata din Romania.

Taice Cream

este prima unitate din București care servește înghețată sub formă de rulouri de inspirație thailandeză, personalizate după preferințele tale, ce-ți oferă un adevărat spectacol culinar, începând de la ingredientele proaspete și până la priceperea tehnicianului.

Restaurant Seoul

Cu un gust aparte si delicios, avand putine calorii, mancarea coreana este ridicata la rangul de opera de arta pentru toti cei care o gusta. „Alimentul este medicament iar mancarea este opera Cerului”, spune un proverb coreean. Folosind arta asiatica a celor cinci gusturi (dulce, acru, iute, sarat si amar), preparatele sunt meticulos maruntite si asezonate. Varza, verdeturile aromate, uleiurile de susan, soia, ceapa verde, orezul, pestele, fructele de mare, algele si carnea sunt doar cateva dintre ingredientele ce alcatuiesc in diverse combinatii si culori, bucataria traditionala coreeana.

Jane's Creative Kitchen

Vindaloo de porc de Goan, cu un pahar de vin alb și mult vibe de festival – așa vor veni prietenii noștri de la Jane’s Creative Kitchen, care au construit o afacere de familie, cu și despre mâncarea indiană gustoasă.

Bubblle Waffle

Fie ca iti este pofta de inghetata, Nutella, capsuni, banane, afine, crema de vanilie, Kit Kat, Oreo, nuci, alune.. inconjurate de un waffle delicios, le poti avea in orice combinatie posibila!

Delicii Libaneze

Putin dulce, putin condimentata, aromata cat trebuie si din plin savuroasa e inghetata artizanala Delicii libaneze. Care e secretul gustului bun? Prietenii noștri pun mult suflet și ingrediente de cea mai bună calitate.